Deep Indian Line Amsterdam
Van Moerkerkenstraat 65, 1064KC Amsterdam
MENUKAART
Populaire gerechten
Voorgerechten
Paneer pakora Zelfgemaakte kaas, gemengd met medium hete Indiase kruiden en linzenmeel, gefrituurd | €6.50 | |
Samosa Chaat Samosa gegarneerd met kikkererwten, uien en sausjes. Typische Indiase 'street food' | €8.25 | |
Samosa Gefrituurde bladerdeeg envelop gevuld met gemengde groenten (aardappelen, doperwten, gemberstokjes en groene pepers) met kruiden | €5.25 | |
Tandoori specialiteiten
Lamsvleesgerechten
Lamb chop massala Lamskoteletten, gemarineerd in tandoorisaus, gegrild en gekookt in een mengsel van verschillende kruiden, medium heet van smaak | €21.50 | |
Lamb korma Uitgebeend lamsvlees gekookt in zeer milde saus, bereid met room, kokospoeder, boter, amandelschaafsel, ananas en rozijnen | €19.50 | |
Lamb curry Medium heet, stukjes lamsvlees in hete kerriesaus, gekruid met diverse kruiden, gember, knoflook en tomaat, medium heet | €19.00 | |
Lamb saag Stukjes lamsvlees in kerriesaus, gekookt samen met Indiase spinazie en kruiden, medium heet van smaak | €19.50 | |
Lamb chilly massala Stukjes lamsvlees, gekookt in mengsel van medium hete kruiden, met tomaten, paprika's, groene pepers, gember en knoflook, medium heet van smaak | €19.95 | |
Lamb madras Lamsvlees in sterke kerriesaus, bereid in een melange van specerijen, afkomstig uit zuidelijk India | €19.50 | |
Lamb vindaloo Lamsvlees in zeer hete kerriesaus, bereid met hete kruiden, pepers en een stukje aardappel in de saus | €19.50 | |
Lamb jal ferezi Gegrilde stukjes lamsvlees gekookt in een exotische saus a la mode de punjab met koriander en medium of scherp kruidig geserveerd | €20.25 | |
Kipgerechten
Chicken curry Dijfilet in kerriesaus, licht tot medium heet van smaak. Afkomstig uit Noord-India | €15.95 | |
Chicken karahi Stukjes dijfilet gemarineerd in tandoorisaus, gegrild met paprika, ui en gember. Bereid in North-West frontier stijl | €16.95 | |
Chicken tikka massala Kipfilet gemarineerd in tandoorisaus, gegrild en gekookt met verschillende kruiden, verse tomaten, gember, knoflook en wat groene pepers, medium heet | €17.95 | |
Chicken korma Dijfilet in zeer lichte kerriesaus, gekookt in roomsaus met boter, amandelschaafsel, kokospoeder, ananas en rozijnen | €17.95 | |
Chicken saag Medium hete dijfilet in kerriesaus, gekookt samen met Indiase spinazie en medium hete kruiden | €16.95 | |
Chicken chilly Medium hete kip in chillysaus*, bereid met kruiden, verse paprika, tomaten, groene pepers, gember en knoflook | €16.95 | |
Chicken madras Dijfilet in scherpe kerriesaus, bereid in een melange van scherpe specerijen. Afkomstig uit zuidelijk India | €15.95 | |
Garnalen gerechten
Prawn korma Grote garnalen gekookt in roomsaus met boter, kokospoeder en amandelschijfjes. Zeer mild van smaak | €19.50 | |
Prawn massala Grote garnalen gekookt in medium hete saus met melange van specerijen, tomaten, gember, knoflook, verse pepers, paprika en ui | €20.50 | |
Biryanis gerechten
Vegetable biryani Gemengde groenten met Indiase rijst en kruiden, gegarneerd met komkommer en tomaat | €15.75 | |
Lamb biryani Lamsvlees bereid met Indiase rijst en kruiden, gedecoreerd met tomaten, komkommer en amandelschaafsel | €17.95 | |
Prawn biryani Grote garnalen bereid met Indiase rijst en kruiden, gedecoreerd met tomaten, komkommer en amandelschaafsel | €18.50 | |